Förlåt :(

Jadå, då sitter man här å skriver några HELT ONÖDIGA rader igen, inte många som verkar läsa för ingen kommenterar ju :( Det är det man vill att folk ska göra ju så att man vet att dom har tagit del av ens Otroligt roliga liv ;)

Vad har hänt på sistone då?
  • Kristian har börjat tänka om angående MC, inser att det kostar lite för mkt pengar tyvärr :(
  • Kristian trodde att han var redo för flickvän, men det var han tydligen inte :(
  • Kristian stormtrivs med att jobba natt
  • Kristian har en fattig månad denna månaden :(
  • Kristian längtar tills Malin ska komma ner till skåne och trelleborg och bo hos mig en helg i slutet av februari :D

Ja det var nog alles :P Är där något mer som hänt så får ni slå till mig eller skicka eller bara skit i det som vanligt ;)

Vill så mycket :(

Ja va fan ska man nu säga?

Har så mycket skit ja vill göra, hitta på.. Men man kan tyvärr ente göra allt här i världen :( Gör jag vad ja vill? Får ja göra så som ja gör? Vill ja göra det ja gör? Vill ja göra det ja kommer göra? Ständiga frågor som löper i mitt huvud, men har alltid samma svar på dom frågorna, tiden får avgöra, jag tror liksom på ödet. Ödet är faktiskt bra.. Eller det är egentligen inget, man låter liksom bara saker hända också skyller man på ordet ÖDET.. Vad betydet det egentligen? Det är bara ett ord folk skyller på när man inte har något annat att skylla på.. Men ja får göra som alla andra korkade som tror på "ödet"...

Jag vill ha Mc.. MEN.. Vet ej vart ja ska ha den, vet inte om ja ska ha en dyr eller billig bil med.. tror det blir en billig? typ 10 000:- bil.. Faaan vad ja kommer spara pengar då.. men hur coolt e det att köra runt i en bil för 10 000 när man just nu kör runt i en för 150 000? hmm.. men i gengäld så kommer man ha en MC ;) Värt det? eller ska man köpa en FETARE bil för typ 150 000? Impreza? Evo 6'a? 93 Aero SS?
Försäkringen på MC'n kommer ju dock inte att vara billig då mina päron inte vill stå för den, samma gäller att jag inte får ha den hemma hos dom, har nog en bra föklaring varför dom inte vill något av det! (Dom vill nog inte att ja ska köra ihjäl mig, vilket jag antagligen kommer göra om jag köper MC)

aja nu är första natten förbi.. 4 to go!


Natti natti

Inget är som väntans tider

Sitter å väntar på miss Frida.. Ska laga mat å glo film tror ja, blir kyckling panna (Snart flyger vi så mkt kyckling vi äter)

Kom typ precis hem ifrån ett axel pass :P Mysigt.. LR INTE.. Mage tränade vi lite med.. äsch, långt kvar tills beach 2008 ;)

Nu ska ja göra iordning lite..

Hejdå alla småbarn ;)

Fother Mucker

A fother mucker has a serious design defect
Never play him for a sucker 'cause he earns respect
It's like a CD in your system that you can't eject
It's the hardstyle DJ that just wrecked your neck
A fother mucker has a serious design defect
Never play him for a sucker 'cause he earns respect
Like the best looking bitches keep your dick erect
I'm a wild fother mucker, motherfucker dig that!

Lääääääget allihopa?

Yeeeeeah nu var det dags för uppdatering på mitt liv :P

Börjar störa mig lite på folk som lägger sig i lite för mkt saker, snälla söta rara, sköt ert eget!

Iaf så kommer Frida snart, hon har med sin hund Luppe ;) Han ska va med oss idag/kväll/natt för annars måste vi till höllviken så jävla tidigt imorron vilket ingen av oss är sugen på (inga morgon människor)!!!!
Vi ska laga mat ikväll iaf, sen vet jag ej, Lucas å en fjälla ville se film, aundersson å dom med.. Så vi får se.. Känns dumt att välja mellan 2 kompisar så? Känner den ene sig mindre värd om man väljer den andra? Kanske bäst att vara själv då? Hmm.. Imorron vet jag inte vad som händer faktiskt, blev bjuden hem till Jimmy precis med.. Vi får la se var det slutar ;)

Nu är min bil nyservad iaf (A) Blev lite rädd för Jimmy skickade å lurade mig att det va skit mkt fel på den IGEN.. Så ja drog dit fort som faaaan.. Va skit lack ju.. Kommer dit så var allt typ klart.. HAHA jävla sätt å luras så ;) Men den blev bra :P Går som en klocka.. Nu väntar bara rätt köpare på den ;) Sugen?

Måste ju få sålt den då ja ska köpa R6'a ;) Antagligen.. eller GSXR?

Nu kommer snart Friday (Frida på engelska)

Kisses and hugs eller nått liknande ? :S Skit samma.. HEJDÅ iaf ;)

Saknad :(

Just nu känner ja saknad :$ Lämnade av henne vid bussen för en kvart sen :S Men saknar redan henne, men vet att hon kommer hit efter stan igen, men hur normalt är det att sakna så?

Spelade bowling igår, JAG VANN FÖRSTA omgången ;) Eric vann andra :P HAHA det roligaste (?!) var ändå att jag kom sist andra omgången :(
Anna å Frida va fan övergrymma andra omgången :$ Eller va det bara ja som sög?
Kan ja skylla på att jag var trött? Eller kan man skylla på ölen? ;)


En sak bara, VARFÖR kan ja inte vara som vanligt när de gäller en sak? Varför varför varför? Är du så speciell? Jag blir förvirrad :$

Ikväll vet ja inte var det bär av, men ja orkar inte Perikles i ystad iaf :( Känner för att ligga hemma i soffan till en bra film å melon?

Överraskning?

Var precis och tränade rygg och biceps, träffade chefen som berättade att vi skulle ha möte på måndag eller tisdag klockan 3 :P Vilket betyder att ja får gå upp 2 :P  Grrrrr

image4

På vägen hem hämtade jag mitt paket ifrån Gymgrossisten: 5st Multipower 55g protein shakers choklad, 5 st Multipower 55g protein shakers vanilj, 5st Multipower 55g protein shakers jordgubb och 1 skopa! Det var vad jag beställde, men fick även 1st skopa + 1st C4 någonting, ser ut att kosta hur mkt som hellst ;) Typ kreatin som piller, fast massa olika sorters kreatin :P NICE med överraskningar ;)

Måste säga att i förövrigt är jag glad, mkt glad rättare sagt ;)
Är inte så förvirrad längre..


Ett fett minus är att ja får överallt nu i detta CP väder!! Är riktigt lack, GE MIG SOMMAR Å SOL!! Och en MC såklart!!!

Förvirrad

Finns det någon som kan säga mig hur jag ska göra?
Snälla.. Vet jag själv? :S


HATAR DETTA!!

RSS 2.0